Trucuri care pot face orice spatiu sa para luminos si aerisit

Intr-o camera in care lipseste lumina naturala e nevoie sa folosesti cateva trucuri de infrumusetare.

Vrei ca locul pe care il numesti acasa sa te indemne la relaxare? Amenajarile care creeaza senzatia unui spatiu aerisit, plin de luminozitate, sunt printre preferatele noastre. Iata niste trucuri subtile de decorare care iti pot transforma spatiul in care locuiesti.

 

Jaluzelele pastelate 

Mai putin grele decat perdelele, jaluzelele pot face ca o camera sa para aerisita si luminoasa. Alege o tesatura simpla pentru un aspect contemporan.

 

Tonuri inchise 

Intr-o camera care este prezenta multa lumina naturala, poti oferi personalitate incaperii prin folosirea unor tonuri mai puternice care creeaza un contrast elegant.

 

…sau foloseste o nuanta mai senina 

Maximizeaza sentimentul de spatiu intr-o mansarda prin vopsirea peretilor intr-o nuanta nude. Utilizeaza aceeasi nuanta pentru tavan si include accesorii in tonuri contrastante.

 

Multe oglinzi 

Oglinzile sunt excelente pentru a crea iluzia de adancime si lumiozitate. Cauta un model supradimensionat pentru a ilumina zonele umbrite si partea cea mai indepartata de fereastra din camera. Sprijin-o pe perete pentru o atmosfera relaxata.

 

Cand ai dubii, foloseste tapetul decorativ 

Vrei sa creezi un impact puternic? Natura si figurile geometrice mari sunt in tendinte, iar asimetria creeaza senzatia unui spatiu mai mare.

Ultimele articole din Casa

Idei de amenajare pentru spatii mici

Cu mici trucuri si piese de mobilier multifunctionale, orice spatiu mic poate fi confortabil.

Ce au in comun casele care fac o impresie buna

Dureaza 26 de secunde pana cand persoana care iti paseste pragul sa isi formeze o opinie despre casa. Fa aceste mici ajustari pentru a impresiona.

Ultimele articole

alimentatie

Ce legume poti creste acasa

Vrei sa pregatesti un mic dejun copios cu legume proaspete? Cultiva-le usor acasa, pe pervazul balconului.

dezvoltare

De ce suntem mereu obositi?

Lipsa miscarii, alimentatia nesanatoasa si tulburarile de dispozitie se afla printre cauzele oboselii.

Fii in orice moment aproape de ceea ce conteaza pentru tine!

Inregistreaza-te pentru surprize, momente de rasfat si multe alte initiative care sa te aduca mai aproape de gustul pufos al naturii!

Almette Smantana