Înapoi la rețete

Ciabatta cu măsline și Almette cu Roșii și Busuioc, mozzarella și roșii deshidratate

Timp de preparare

10 minute

Ingrediente

Almette cu Roșii & Busuioc

1 chiflă ciabatta cu măsline

6 felii de mozzarella proaspătă

6 roșii deshidratate în ulei

Frunze proaspete de busuioc, pentru decor

Preparare

Tăie pe lung chifla de ciabatta cu măsline.

Întinde crema Almette Roșii & Busuioc pe fiecare felie de pâine.

Așază feliile de mozzarella peste crema de brânză.

Printre feliile de mozzarella, adauga roșiile deshidratate.

Decorează cu frunze proaspete de busuioc.

Servește imediat pentru a te bucura de combinația proaspătă și aromată.

Cremă de brânză proaspătă

Almette cu Roșii și Busuioc

Cu o textură pufoasă și un gust delicios, inspirat din natură, Almette cu Roșii și Busuioc surprinde o combinație îndrăgită într-un singur butoiaș.

Află mai multe
Almette cu Roșii și Busuioc