Moduri prin care iti ingreunezi curatenia casei

Iata cateva greseli pe care le faci atunci cand incepi curatenia acasa.

Curatenia nu este activitatea ta preferata? S-ar putea sa iti doresti sa verifici daca iti ingreunezi sarcinile, sau daca petreci mai mult timp decat trebuie. Pentru a fi eficient, arunca un ochi peste urmatoare lista de greseli pe care cel mai probabil le faci la tine acasa.

 

1. Intarzii sa faci curatenie.

Stii care este cel mai bun moment pentru a-ti curata dusul? Imediat dupa ce ai iesit din baie si totul este deja ud. Acelasi lucru este valabil si pentru bucataria ta. Strange toate resturile de ambalaje sau coji de legume care iti ocupa spatiul in timp ce gatesti. Astfel, vei avea o bucatarie curata pe tot parcursul procesului de gatit.

 

2. Contribui la acumularea murdariei.

Tii toti pantofii murdari in casa? Sau lasi toate ferestrele deschise atunci cand exista un santier in apropiere? Fiecare casa in care vei locui nu va fi intotdeauna luna, dar ai putea lua niste masuri mai bune pentru a o mentine curata.

 

3. Nu folosesti produsele potrivite de curatenie.

Vrei sa ai unelte de curatenie de ultima generatie si esti dispus sa investesti oricat pentru a te asigura ca nu iti lipseste nimic?

Nu cheltui o tona de bani pe un aspirator pe care nu il vei folosi niciodata, ci mai degraba investeste intr-un aspirator ergonomic pe care vei fi sigur ca il vei folosi. Asigura-te ca stii toate instructiunile de utilizare sau trucuri care te pot ajuta sa reduce timpul de curatenie. Vei fi surprins sa decoperi ca filterele de cafea te ajuta sa cureti oglinda mai eficient decat o laveta obisnuita.

 

Citeste si despre cele mai inventive solutii pentru curatenia casei.

 

Ultimele articole din Casa

Plan de curatenie de weekend #3

Continuam seria de sfaturi pentru o curatenie eficienta a casei.

Plan de curatenie de weekend #2

Continuam seria de sfaturi pentru o curatenie eficienta a casei.

Ultimele articole

alimentatie

Almette inseamna acum mai multa joaca, mai mult alint si bucurie

Pentru a ne bucura din plin de viata, avem nevoie sa ne exersam mai des aceasta stare de bine. 

dezvoltare

Cum sa-ti prioritizezi munca

Cum sa acorzi prioritate muncii a devenit o abilitate speciala pe care trebuie sa o inveti.

Fii in orice moment aproape de ceea ce conteaza pentru tine!

Inregistreaza-te pentru surprize, momente de rasfat si multe alte initiative care sa te aduca mai aproape de gustul pufos al naturii!

Almette Smantana