Idei de amenajare pentru spatii mici

Cu mici trucuri si piese de mobilier multifunctionale, orice spatiu mic poate fi confortabil.

Chiar daca uneori ti se pare ca un spatiu mic poate fi o provocare, trebuie sa stii ca exista din ce in ce mai multe solutii care te ajuta sa modifici locuinta in care locuiesti astfel incat sa creezi senzatia unui spatiu aerisit si extins.

Usile glisante  

Daca vrei sa obtii mai mult spatiu, o idee buna este sa apelezi la usi glisante deoarece solicita mai putin spatiu decat cele clasice.

Perdele deschise la culoare

Daca aveti camere mici, alegeti perdele si draperii cat mai deschise la culoare. Tonurile inchise ingreuneaza spatiile aglomerate. In cazul in care incaperile beneficiaza de ferestre mari si iti doresti o pata de culoare, atunci poti incerca sa zugravesti un perete intr-o culoare inchisa.

Piese de mobilier ergonomice

Un fotoliu extensibil cu rotile, un birou de lucru compact sau o masuta de cafea cu sertare ascunse pot fi folosite pentru economisirea eficienta a spatiului, in timp ce te vor ajuta la pastrarea ordonata a obiectelor din camere. 

Rafturi prinse in perete

Daca familia ta are numeroase obiecte (carti, haine, incaltaminte etc) atunci ai nevoie de cat mai multe spatii de depozitare. Rafturile prinse in perete sau agatatorile pentru ustensile sunt la indemana oricui si nu implica nici costuri mari. Retine ca poti sa compensezi suprafata redusa a locuintei prin spatiul de depozitare pe care ti-l ofera peretii.

Ultimele articole din Casa

Plan de curatenie de weekend #1

Iata o serie de trucuri pe care le poti face in weekend pentru a-ti tine casa curata.

Lucruri la care nu ar trebui sa renunti inca

Cele mai fascinante case apartin oamenilor care au colectionat obiecte de-a lungul vietii.

Ultimele articole

dezvoltare

Cum sa iti faci ordine prin ganduri

Simti ca mintea ta este ocupata cu o lista nesfarsita de lucruri pe care trebuie sa le faci?

miscare

Incepe antrenamentul de primavara

Afla care sunt cele 6 beneficii garantate ale miscarii in aer liber. 

Fii in orice moment aproape de ceea ce conteaza pentru tine!

Inregistreaza-te pentru surprize, momente de rasfat si multe alte initiative care sa te aduca mai aproape de gustul pufos al naturii!

Almette Smantana