Cum introduci miscarea intr-un program aglomerat

Uita de scuze. Exista modalitati prin care poti face miscare intr-o zi obisnuita.

Lucrezi prea mult, sala de sport este departe si  copiii tai au mereu nevoie de tine? Ei bine, te intelegem. Insa gandeste-te cum sa profiti de timpul petrecut dupa munca sau cand esti singur. Este posibil sa iti iei o ora din zi pentru a o dedica miscarii.

 

Poate ca trebuie sa schimbi perspectiva din care privesti. Gandeste-te asa: esti intra-adevar prea ocupat pentru a-ti stimula sanatatea generala, pentru a-ti imbunatati starea de spirit, pentru a preveni bolile? Beneficiile miscarii sunt infinite.

 

Insa daca tot nu esti convins, iata 5 moduri prin care pori sa introduci miscarea intr-o zi aglomerata.

 

Da un telefon

In loc  sa trimiti un text sau un e-mail, da un telefon. Ridica-te si umbla in jurul biroului sau mergi pana intr-o sala unde poti vorbi la telefon.

 

Urca scarile

Urcatul pe scari este unul dintre cele mai bune exercitii pe care le poti face. Acesta te va ajuta sa construiesti masa musculara in timp ce arzi si calorii suplimentare. Plus ca, pana se deschide usa liftului, tu vei ajunge deja la etajul dorit.

 

Coboara cu o statie mai devreme

Daca te opresti cu o statie mai devreme, vei avea timp sa mergi pe jos mai mult. Mersul pe jos, chiar si pe o distanta scurta, te va ajuta sa nu iei in greutate, la arderea de calorii suplimentare si sa te relaxezi.

 

Antrenament in pauza de pranz

In loc sa iei masa la birou, ridica-te si iesi in oras. Mergi intr-un parc apropiat si ia masa acolo, apoi fa o plimbare inapoi.

 

Trezeste-te mai devreme

In unele cazuri, motivul pentru care nu ai timp este ca nu iti faci timp. Trezeste-te cu 30 de minute mai devreme si iesi la o alergare rapida. Acest lucru ii va da metabolismului tau un impuls si te vei simti minunat in ziua urmatoare.

 

Ultimele articole din Miscare

Incepe antrenamentul de primavara

Afla care sunt cele 6 beneficii garantate ale miscarii in aer liber. 

Cum influenteaza emotiile performanta sportiva?

Fiecare atlet bun stie ca este nevoie de mai mult decat rezistenta fizica pentru a reusi.

Ultimele articole

dezvoltare

Cum sa iti faci ordine prin ganduri

Simti ca mintea ta este ocupata cu o lista nesfarsita de lucruri pe care trebuie sa le faci?

casa

Plan de curatenie de weekend #1

Iata o serie de trucuri pe care le poti face in weekend pentru a-ti tine casa curata.

Fii in orice moment aproape de ceea ce conteaza pentru tine!

Inregistreaza-te pentru surprize, momente de rasfat si multe alte initiative care sa te aduca mai aproape de gustul pufos al naturii!

Almette Smantana