Înapoi la rețete

Chiflă cu Almette cu Ceapă Verde, ton, porumb și pătrunjel

Timp de preparare

10 minute

Ingrediente

Almette cu Ceapă Verde

1 chiflă proaspătă

100 g ton în suc propriu, scurs bine

2 linguri de porumb dulce (din conservă sau fiert)

Frunze proaspete de pătrunjel

Preparare

Taie chifa pe jumătate, pe lungime.

Unge ambele jumătăți cu un strat generos de Almette cu Ceapă Verde.

Așază tonul și porumbul peste jumătatea de chiflă unsă cu Almette.

Completează cu pătrunjel proaspăt.

Acoperă cu cealaltă jumătate de chiflă și apasă ușor.

Cremă de brânză proaspătă

Almette cu Ceapă verde

Crema de brânză Almette, combinată cu ceapă verde aromată, aduce toată prospețimea primăverii într-o gustare fină și pufoasă.

Află mai multe
Almette cu Ceapă verde