Înapoi la rețete

Ciabatta cu Almette cu Hribi, ciuperci sotate, cașcaval afumat și coriandru

Timp de preparare

15 minute

Ingrediente

Almette cu Hribi

1 pâine ciabatta

100 g ciuperci proaspete (champignon, pleurotus etc.)

1 lingură de ulei de măsline

Sare și piper după gust

30-40 g cașcaval afumat ras

Frunze proaspete de coriandru

Preparare

Taie pâinea ciabatta în două bucăți egale, apoi fiecare bucată pe lung.

Curăță și feliază ciupercile, apoi sotează-le în ulei de măsline timp de 5-7 minute, la foc mediu, până se înmoaie și prind o culoare aurie. Adaugă sare și piper, după gust.

Unge feliile de ciabatta cu Almette cu Hribi.

Așază deasupra ciupercile sotate calde, pentru a elibera toată aroma.

Presară cașcavalul afumat ras peste ciuperci.

Căldura acestora va începe să-l topească ușor, accentuând gustul afumat.

Presară frunze proaspete de coriandru, pentru un plus de prospețime și aromă.

Închide sandwichul cu cealaltă jumătate de ciabatta și servește imediat.

Cremă de brânză proaspătă

Almette cu Hribi

Făcută din lapte de vacă și ingrediente naturale, Almette cu Smântână este o cremă de brânză atât de pufoasă și delicată, încât pur și simplu ți se topește în gură.

Află mai multe
Almette cu Hribi