Timp de preparare
15 minute
Ingrediente
Almette cu Hribi
1 pâine ciabatta
100 g ciuperci proaspete (champignon, pleurotus etc.)
1 lingură de ulei de măsline
Sare și piper după gust
30-40 g cașcaval afumat ras
Frunze proaspete de coriandru
Preparare
Taie pâinea ciabatta în două bucăți egale, apoi fiecare bucată pe lung.
Curăță și feliază ciupercile, apoi sotează-le în ulei de măsline timp de 5-7 minute, la foc mediu, până se înmoaie și prind o culoare aurie. Adaugă sare și piper, după gust.
Unge feliile de ciabatta cu Almette cu Hribi.
Așază deasupra ciupercile sotate calde, pentru a elibera toată aroma.
Presară cașcavalul afumat ras peste ciuperci.
Căldura acestora va începe să-l topească ușor, accentuând gustul afumat.
Presară frunze proaspete de coriandru, pentru un plus de prospețime și aromă.
Închide sandwichul cu cealaltă jumătate de ciabatta și servește imediat.