4 motive ca sa nu folosesti telefonul la sala

Unul dintre motivele pentru care nu te poti concentra la sala este telefonul? A venit timpul sa il lasi in dulapior.

Cand mergem la sala, suntem mereu uimiti de numarul de persoane care se antreneaza in timp ce trimit mesaje si isi verifica notificarile din aplicatiile de pe telefoane. Si tu faci la fel?

Dincolo de faptul ca acest obicei intervine in timpul pe care l-ai planuit pentru a avea grija de tine, este o dovada nefericita a faptului ca nu te poti deconecta. Iata de ce trebuie sa lasi telefonul in dulap:

1. Iti saboteaza rezultatele. Motivul pentru care mergi la sala este pentru ca vrei sa obtii rezultate. Niciodata nu uita asta. Dar antrenamentul cu telefonul in mana iti strica experienta. Cand iei multe pauze, de fapt ceea ce faci este sa iti reduci seriile de antrenament. Cine ar vrea sa obtina mai putine rezultate in timpul pe care il petrece la sala?

2. Reduce intensitatea antrenamentului. Cei mai multi dintre noi au ca obiectiv intre 20 si 60 de secunde de repaus intre seturi. Cand esti distras de telefon, vei observa ca secundele se transforma cu usurinta in cateva minute bune.

3. Este egoist. In special in zilele in care sala este plina de oameni care nu vor sa rateze ocazia de a lucra mai multe exercitii, faptul ca tu ocupi echipamentul doar pentru a-i trimite mesaje prietenei tale nu este cel mai placut mod de a te integra in grupul celor care merg la sala ta.

4. Iti distrage atentia. “Minte de maimuta” este o expresie folosita pentru o minte care zboara de la un lucru la altul; o minte care niciodata nu sta pe loc sa se odihneasca. Telefonul este obiectul care iti impiedica antrenamentul, ispitindu-te cu o sumedenie de distractii care te fac sa iti pierzi concentrarea.

 

Ultimele articole din Miscare

Trezeste-te cu un tonus bun

Ia startul zilei cu aceste exercitii care te ajuta sa iti limpezesti mintea si sa te incarci de energie.

De ce sa ramai motivat sa te antrenezi iarna

Indiferent de temperaturile de afara, trebuie sa ramai motivat sa te antrenezi in continuare.

Ultimele articole

casa

Cum sa-ti amenajezi masa de Craciun

Aceste sfaturi si trucuri te pot ajuta sa creezi o atmosfera festiva acasa.

dezvoltare

Cum sa iti cultivi optimismul

De ce ar trebui sa nu te mai ingrijorezi si sa cultivi o gandire pozitiva.

Fii in orice moment aproape de ceea ce conteaza pentru tine!

Inregistreaza-te pentru surprize, momente de rasfat si multe alte initiative care sa te aduca mai aproape de gustul pufos al naturii!

Almette Smantana